Allerede inden jeg blev gravid havde jeg sat mig for at jeg ville amme mit barn, også selvom jeg vidste at der kunne komme problemer til. Da jeg så endelig havde født ved et akut kejsersnit blev min datter lagt til mit bryst ved opvågningen, men hun kunne slet ikke finde ud af hvordan man gjorde.
Et af mine største ønsker var at kunne amme min datter. Så jeg gik all in på at få det til at fungere. Da hun blev født ville jeg ønske at jeg havde fået mere hjælp til at lægge hende til med det samme, for hun kunne slet ikke få fat, til trods for at hun prøvede meget ihærdigt. Jeg fik mere hjælp da jeg kom på barselsgangen, men hun kunne stadig ikke få fat, så vi forsøgte med ammebrikker.

Niels blev født næsten 14 dage over termin efter en lang fødsel, som endte med semi akut kejsernit. 

PANIK! Er nok det første det gik igennem mig da jeg ikke så mælken springe i vand(mælke) fald ud af brysterne og den lille nu lå der og ville ammes.

Og der gik da også et par dage inden mælken løb til.  Og der blev mælkefald! Gennem bluser, ud over lagnerne og hvor det ellers lige passede min bryster at dele ud af godterne :)...

Jeg fødte min søn 38+6 Da han blev lagt til brystet kort efter han kom ud, suttede han helt perfekt. Da vi kom op på en stue og vi rigtig skulle i gang, var det så svært og vanskeligt! Så tabte han brystvorten, så fik han ikke ordentligt fat også kunne jeg ikke få brystvorten ind i hans mund. Jeg var så gal! Også fik jeg sår på brystvorterne og tårerne trillede hver gang jeg lagde ham til.
Jeg fødte vores datter i uge 39+4, en ukompliceret fødsel i vand. Jeg var hjemme allerede efter 3 timer, da jeg ønskede fred og ro, så vi kunne komme i gang med amningen. Hele ammeforløbet har næsten været uden problemer, jeg fuldammede til de 6 mdr, hvor vi så begyndte at servere almindeligt mad for hende (blw vejen). Men vores datter fik længe ikke noget indenbords.

Min lille pige kom til verden den 26 februar. Lige fra første gang, jeg lagde hende til brystet, tog hun så flot fat. Og har faktisk gjort det rigtigt lige siden. Dog blev jeg ramt af sår på begge brystvorter, hvilket gjorde at jeg efter 48 timer efter fødslen begyndte at bruge ammebrikker.

Vores datter blev født to uger efter termin. En sund og dejlig basse. Jeg var fast besluttet på at amme hende lige så lang tid som hun ville og som jeg ville. Hun tog hurtigt fat om brystet men jeg kunne godt se at det ikke var helt rigtigt. På barselshotellet bad jeg mange gange om hjælp og personalet gav mig ret i at hun ikke fik ordentlig fat.

Hej alle som læser med  :) :)

Vores datter blev født 12 dage over tid d. 9 oktober 15. Vi har i min familie Cøliaki, mig selv, min søster, bror og mor. Derfor var/er det utroligt vigtigt for mig at fuldamme så lang tid som overhovedet muligt.

Jeg har lige fra start af elsket at amme, Det gjorde ondt lige i starten, men bortset fra det. Min datter har været nem og glad og amningen kørte bare som den skulle helt fra start. Jeg fri ammer, så jeg lader hende spise så ofte hun vil. Indtil hun blev 12 uger gammel ca var det rigtig ofte, også om natten.